Betraktelse 17: Lunarstorm

Bilden “http://www.lunarstorm.co.uk/_gfx/19/lsimage.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Idag ska vi tala om Lunarstorm, en mycket känd mötesplats på internet för svenska ungdomar.

På Lunarstorm möts alla Sveriges ungdomar för att få bekräftelse av alla de slag, men mest vill de höra att de är snygga. Lunarstorm är ett ställe där många kan känna sig uppskattade, men många är långt ifrån alla.

På Lunarstorm finns det precis som i det verkliga livet populära kids och töntar. Att det finns tönter betyder att det och finns mobbare som jobbar med att trycka ner andra med kassa kommentarer så som "Du är ful" och "Tönt".  Dessa människor saknar helt respekt för andra personers känslor och bör därför behandlas illa. Smutskasta dem så mycket du kan!

 Lunarstorm har en funktion som kallas för PRO. Denna funktion kostar skjortan och ger dig vissa förmåner i x antal dagar. Det är detta som ger Lunarstorm pengar. De suger ut så mycket de kan ur de små offren som är villiga att betala. Vissa är snåla och ber andra betala, i gentjänst kanske de strippar i sin webcamera. Vissa känner sig tvugna att ha PRO eftersom det är deras enda chans att få bekräftelse. Med PRO kan du nämligen ha ditt eget kollage där du kan ladda upp bilder och andra personer kan lämna en kommentar.

Alla medlemmar har också en egen blogg där de kan skriva om sitt liv och berätta om hur dagen har varit. Där kan de skriva dikter och tycka synd om sig själv.

Är inte detta underbart? Här får alla hormonfyllda tonåringar bekräftelse, bra som dålig. De får lov att skriva av sig om hur mycket de hatar sina föräldrar för att de inte får gå på den där festen. De kan diskutera hur fulla de har varit och de kan berätta om den där gången när föräldrarna nästan kom på dem när de hade supit sig fulla. De kan tipsa varandra om fester och kan ibland hitta kärleken!  Här finns allt, alla tonårsdrömmar kan uppfyllas!

Keep readin'

Kommentarer
Postat av: henny

haha jaa men jag har ju ingen "egen" ö. jag bara bor där.

2006-08-20 @ 15:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback